O NAMA

Mi smo tim visoko motiviranih profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u digitalnom PRINTU.

Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za DIGITAL PRINT posao.

Od kućnih FIRMI  pa sve do velikih renomiranih FIRMI, CARLOS SIGNS će vam biti dostupan, učinkovit i pouzdan partner.  Printajmo zajedno!
Tradicionalni smo partneri Japanske korporacije

Roland DG

Iz Japana koja je simbol inovacija u cijelom svijetu.U zadnjih 18 godina uspješno plasiramo Roland DG proizvode širom BiH a neke proizvode na području Western Balkana.Preko 500 zadovoljnih korisnika. Imamo veliko iskustvo u digital printingu i ostalim oblastima sa stručnom tehničkom podrškom. Roland DG je poznat u svijetu po pouzdanosti,izdržljivosti,vrhunskoj kvaliteti ispisa, jednostavnom softwaru Roland Versa Works.

Ako želite prezentaciju u našem showroomu posjedujemo preko 25 strojeva različitih tehnologija,budite naši gosti testirajte strojeve besplatno. Sa više od 18 godina iskustava u svijetu digital printa, CARLOS SIGNS Vam nudi stručne savjete u trenutcima odlučivanja,bit ćete u mogućnosti koristiti našu prvoklasnu tehničku podršku.

23

Godine iskustva

Zašto izabrati nas?

Carlos Signs: Vaš Idealni Partner za Digitalni Print

Izdvajamo se po stručnosti, pouzdanosti i vrhunskim proizvodima, pružajući visokokvalitetne usluge koje zadovoljavaju sve potrebe u digitalnom printu.

ZAJEDNO DO CILJA I USPJEŠNOG POSLOVANJA

Put ka napretku u poslovanju ide kroz veze s ispravnim partnerom kako bi se postigao poslovni uspjeh.Zašto neki proizvodi postaju bestseleri, a drugi ne? Koji faktori uvode kompanije u svjetske lidere dok su konkurenti uvijek prisiljeni nadoknaditi?Dobar primjer japanske kompanije Roland. Više od 30 godina na tržištu visokoprecizne opreme.. Muzički i instrumenti, printeri, glodalice. Koja je njihova tajna? Kako su Roland printeri širokog formata postali najpopularniji na svijetu? Kako su Roland stomatološke glodalice postale najprodavanije na svijetu?

Postoji zaista veliki broj razloga. Odluke donijete ispravno i na vrijeme od strane uprave kompanije. Rastuća tržišta. Pametna strategija razvoja kompanije. Prihvatljiva financijska politika.

Ali glavno je u drugom. Uostalom, kupce ne zanimaju strategije i politike kompanije.. Zanima ih koliko će biti lako korištenje proizvoda, koliko će kvalitetan biti finalni proizvod i koliko dugo će moći tako.

Tu leži tajna uspjeha. Jednostavan za rad, preciznost i pouzdanost opreme.

Zubni tehničari i stomatolozi znaju da kupnjom Roland stroja kupuju stroj za ostvarivanje profita, nije problem. Sigurni su da je to pravi izbor, jer desetine hiljada njihovih kolega je napravilo isti izbor. Ne riskiraju, za mala ulaganja, biraju japanski kvalitet.

Adresa

Srpskih velikana 69, Prijedor 79101

Email:

info@carlossigns.com

Telefon

+387 65 515 254

Za potencijane kupce i korisnike dentalne solucije DGSHAPE A ROLAND COMPANY za područje Hrvatske i Slovenije stojimo vam na raspolaganju sa našom firmom CS DIGITAL-BS GO DIGITAL | AUGUSTINA VIVODE 22 52470 UMAG CROATIA | VAT NUMBER:42106745190

 

Scroll to Top